Isännöinti

Taloyhtiön hallitus tekee yhden tärkeimmistä päätöksistään valitessaan isännöitsijän. Isännöitsijä on taloyhtiön toimitusjohtaja, jonka tärkein tehtävä on hoitaa kiinteistöyhtiöiden asioita voimassa olevan lainsäädännön, yhtiökokousten ja hallituksen ohjeiden ja päätösten mukaisesti.

Isännöitsijämme hoitavat taloyhtiön taloudelliset, hallinnolliset ja tekniset tehtävät luotettavasti ja taloyhtiön arvoa ajatellen. Hyvin hoidettu isännöinti pidentää kiinteistön elinkaarta ja korottaa kiinteistön arvoa!

Muutostyöilmoitus

Asunto-osakeyhtiölaki määrittelee ne muutostyöt, joista osakkeenomistajan on haettava lupa yhtiöltä, tehtävä ilmoitus yhtiölle ja ne muutostyöt, joista ei tarvitse tehdä ilmoitusta yhtiölle. Lue lisää

Taloyhtiösivut

Taloyhtiösivuilta löydät esimerkiksi tietoa kohteen isännöijästä, kiinteistöstä sekä voit tehdä vikailmoituksen.

Uutisia

Puhelinvaihteemme uusiutuu

Puhelinvaihteemme uusiutuu ja häiriöitä puheluiden osalta saattaa ilmetä vuoden vaihteen aikana ajoittain. Pahoittelemme. Mikäli puhelinkeskukseemme 010 231 7530 ei saa yhteyttä, voitte soittaa varanumeroon 010 231 7537.

lue lisää

Pysähtyikö asuntokauppa – ei pysähtynyt

Kovin useasti kysytään, että käykö kauppa ollenkaan kun korona jyllää. Tottakai jotain muutosta elämään tuli varmasti meille kaikille, mutta ihan katastrofia ei sentään onneksi tullut. Hämeen Yrittäjät kyselivät Mikko Ryypöltä mietteitä ja pääset lukemaan ne linkistä....

lue lisää

Muuttajan muistilista

1. Tee muuttoilmoitus ilmoitamalla meille

  • osoite mihin muutat
  • muuttavien henkilöiden nimet ja syntymäajat
  • yhteystiedot (puhelinnumero tai e-mail)
  • muuttopäivä
  • mistä muutat
  • haluatko nimesi autopaikkojen varauslistaan

2. Tee ilmoitus energiayhtiölle