Muutostyöilmoitus

Vaaditut tiedot on merkitty tähdellä (*).

Huomioithan myös nämä

Ilmoitusvelvollisuus koskee lähes kaikkia muita osakkaan suorittamia töitä paitsi maalaus- ja tapetointitöitä. Osakkaan ilmoituksen tulee sisältää selostus aiotusta työstä. Ilmoituksen tulee olla sisällöltään sellainen, että isännöitsijä tai hallitus pystyy ilmoituksen perusteella arvioimaan toteutettavan työn vaikutuksia yhtiön kunnossapitovastuulla oleviin rakennuksen tai kiinteistön osiin tai kiinteistön ulkonäköön.

Ilmoitusta täydennetään tarvittavilla liitteillä kuten suunnitelmilla, työtapaselostuksilla ja piirustuksilla. Tässä ilmoitetaan esim. suihkusekoittimen vaihto, kylpyhuoneen kaakeleiden uusiminen vesieristeineen, kylpyhuoneen paikan muuttaminen, kylpyhuoneen pinnoitteiden uusiminen ja laajentaminen, saunan rakentaminen vaatehuoneeseen, olohuoneen muovimaton vaihtaminen parkettiin jne.

Ilmoituksen liitteet voit toimittaa sähköpostilla toimistoomme osoitteeseen isannointi(@)kodikkaasti.fi. Muista myös ilmoittaa muutostyöilmoituksesi yksilöivät tiedot sähköpostisi yhteydessä (ainakin nimesi sekä kohdeasunnon osoite).